Facebook hobbyjournaal Twitter hobbyjournaal Blogspot hobbyjournaal Youtube hobbyjournaal

Hobbyzine Plus 19

After - Hobbyzine 19 - HJcom

 

In augustus zijn veel mensen op vakantie en wat is er nou lekkerder dan met je favoriete hobbymagazine lekker op je vakantieadres te genieten van alle creatieve ideeën die ook deze keer weer in de Hobbyzine+ 19 staan.

En dat zijn er deze keer een hoop, niet een, maar twee nieuwe lijnen worden geïntroduceerd deze keer. Een daarvan is de Amy Design Sweet Pets collectie die in het teken staat van huisdieren. De andere nieuwe collectie heeft de warmte van de Herfst namelijk de Autumn Colors van Yvonne Creations. Nieuw is ook dat onze auteurs aan de slag zijn gegaan met de nieuwste producten van Docrafts en daar zijn hele verassende creaties uitgekomen.
Met Frame Dies kan je veel meer doen dan simpelweg op je kaart gebruiken, Sannie laat zien hoe je daarmee een mooie windlicht maakt.

JeJe geeft hun kaarten een verrassende wending en met de producten van Nellie Snellen zijn kaarten gemaakt om je vingers bij af te likken zo mooi. Ellis heeft vlinders in haar buik en Marianne Design heeft creaties waar je u tegen zegt. Dus haal de thee of koffie maar tevoorschijn en ga er eens goed voor zitten want met de gratis knipvellen die achter in het magazine te vinden zijn en de gratis Die gaan de vingers direct jeuken om er iets moois mee te maken.Delen     Melden     Print Artikel
0 reacties