Facebook hobbyjournaal Twitter hobbyjournaal Blogspot hobbyjournaal Youtube hobbyjournaal

Meest getoond

  •  
  •  

download dinsdag blokje HJ.com

 

Wanneer je een dierbare verliest dan zijn er geen woorden te vinden die iemand kunnen troosten, het enige wat we kunnen laten zien aan de nabestaande is dat we met hun meeleven. Een kaartje is dan vaak het minste wat we kunnen doen. Ria maakte met Hobbydots een stijlvolle rouwkaart op mica en schoof hem in de nieuwe Groove cards.

After designersheets - hjcomNieuw van Card Deco: Designers Sheets in verschillende kleuren en motieven!

Deze 15,2 x 15,2 cm Designers Sheets Pack bevat 
12 enkelzijdige bedrukte vellen in verschillende motieven die prachtig aansluiten bij het Card Deco linnenkarton, de Hobbydots en het Stitch and Do borduur garen. Combineer de mooie plaatjes van Yvonne Creations, Jeanine's Art, Precious Marieke en Amy Design met deze Designer Sheets.

De eerste serie is verkrijgbaar in Classic en Kerst. 

Afer - Hobbyzine 18 - hjcom

 

Hobbyzine+ NO.18 staat weer bomvol met nieuwe collecties, prachtige creaties en vernieuwende inspiratie. Elke twee maanden wordt er door een groot team hard gewerkt aan het zo mooi en inspiratievol maken van elke uitgave. Zo ook deze keer. Niet alleen de medewerkers van Find IT maar ook onze auteurs die elke keer toch maar weer met verrassende creaties komen. Op de voorpagina een fruittas van Gonny van Doorn die al haar creativiteit in haar creatie heeft gestoken in combinatie met de nieuwe lijn van Yvonne Creations.

Afer - Hobbyzine 18 - Foutje prijs - hjcom

Per abuis is er een foutieve prijs vermeld in Hobbyzine Plus #18. Op pagina 28 staat de adviesprijs van Die JAD10011 op €9.99 en dit moet €14.99 zijn.

Hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan! 


Met vriendelijke groet,
Management Find IT Media b.v.

download dinsdag blokje HJ.com

Puk en Floortje beleven vele avonturen en ook op vakantie gaan hoort daarbij. Betty heeft deze twee lieverds voorzien van een toepasselijk borduurpatroontje en maakte er dit frisse kaartje mee.

Dot and Do - 109 & 110 - hj.com

 

Dot and Do 109 bevat drie 3D plaatjes van Jeanine`s Art en Dot and Do 110 bevat drie 3D plaatjes van Yvonne Creations. Het setje bevat verder vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco linnenkarton en drie met patronen voorbedrukte oplegkaarten. Deze setjes zijn te gebruiken zonder lichtbak, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje.

download dinsdag blokje HJ.com_1

Bemoedigende vlinders fladderen op deze kaart, ze bezorgen vaag een glimlach en dat is al heel wat waard. Juist in deze donkere tijden als het leven niet gemakkelijk is, zegt een kaartje meer dan woorden bij elke vorm van gemis. 

JA - Condoleance - hj.com

Er zijn van die momenten dat we afscheid moeten nemen van de dierbaren om ons heen. Door ouderdom, ziekte of een ongeluk zijn ze er ineens niet meer en blijven de nabestaande met een leeg gevoel achter. Om medeleven te tonen heeft Jeanine een stijlvolle condoleance collectie uitgebracht. Subtiele kleuren, sierlijke bloemen en sfeervolle Dies maken deze collectie tot een respectvolle lijn. Doordat de afbeeldingen en Dies voor meerdere thema’s te gebruiken zijn, zijn ze ook prachtig om iemand sterkte te wensen, een hart onder de riem te steken of om te laten weten dat je aan ze denkt.

After groove Cards - hjcom

Nieuw in de lijn van het Card Deco Linnen karton zijn de Groove Cards, dit zijn handige basiskaarten van 13,5 x 27 cm met op de hoeken een diagonaal gleufje waarin je snel en gemakkelijk een oplegkaart van 12,5 x 12,5 cm kunt schuiven. Ook transparante sheets, vellum, dessinpapier of een mooi frame zijn zonder lijm prachtig te verwerken in deze kaarten. Verkrijgbaar in alle verschillende Card Deco Linnenkarton en binnenkort ook in een A5 versie. Verpakt per 5 stuks. Bijpassende transparante sheets, vellum en linnenkarton oplegkaarten worden in pakketjes van 10 stuks aangeboden.

Stitch and Do - 62 & 63 HJCOM_1

Stitch and Do bevat drie 3D plaatjes. Het handige borduursetje bevat verder 3 kleuren voorgerild karton voor vierkante kaarten. Inclusief 3 x 50 m Stitch and Do Garen, 3x oplegkaartjes met patroon en instructies. De oplegkaarten zijn voorgeprikt. Super handig, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje. De kleur van de garens komen overeen met de kleurnummers van het linnenpersing.